SOVMORGON!!!!!


SPÖKKVÄLEN!!!!!!!!!

♥Mamma stjusade mig, lilla syrran och hennes kompis till stallet. Alla samlades i lådrummet  och vi blev typ uppropade, ganna o filippa var typ inte där en så jag blev lite orolig men dom droppade in som alla andra. Det fanns två filmer som vi skulle se men man typ skulle ha intyg med sig om man såg den ``LÄSKIGA FILMEN´´ men som vanligt glömde jag men de gjorde ju inge för filipa o ganna vågade inte se den!!!!! den ``mindre läskiga filmen´´.

ialafal filmen jag såg var inte ens en läskig film de va en 1 timma lång tecknad mus SKIT TRÅKIG!!!!! vi käka typ bara massa godis o kakor, vi hörde allas skrik från den läskiga filmen!!!!! sen gick typ vi ner till stora manechen o berätade spökhistorier, plötslit kom typ alla DH kilarna in o sprang runt medans ledarna inte bryde sig. när vi skulle gå spökrundan sen fega nåra ur så jag jossi filippa empi o ganna gick, vi hade skit kul!!!! sen hämta pappa mej syrran o hennes kompis. ♥

SPADAG....

Saga baga hade spa dag hemma hos henne så jag o martina gick till henne, aslångt typ en kilometer o martina blev nästan överkörd när hon gick mitt i vägen. Anna skulle köpa face masks så hon kom lite sent, men hon missa inte nåt för saga tvinga oss att kära massa frukt!!! :'(
När anna kom badade vi i sagas bubbel pol jäääätte länge, men skit skönt!!! efter de satte vi på oss face maskerna, jag tog choklad anna tog hallon saga tog granatäpple och martina tog vanilj, men vanilj masken va skit varm så martina tog också choklad!!! Efter det bastade vi sen gick ut och rullade oss i snön!!! Skit kul dag men jag va tvungen o gå vid 4 för spökvällen på stallet med filipa o ganna ska bli skit kul!!!!!!! ska blogga senare om allt som hände!!!!!
♥LOVE U ALL♥


CAVALIER KING CHARLES SPANIEL!!!

Vi kanske ska skaffa en sån här!!!

KLASSRESAN!!!!


SAGAS FEST!!!

Saga baga hade filmkväll för vårat gäng och killarna skulle typ hyra film, såklart såg vi skräckfilm som hette SAW eller nåt. Om en massa kidnappade människor som skulle göra en hinderbana i ett gammalt hus där dom sköt varandra i ögonen, men jävligt verklig. Vi såg inte hela för Sagas DVD laga så vi pratade lite, men saga måde dåligt så vi gick ut lite. Åkte på killarnas longbords.Då hände lite saker... När killarna gått så bädade vi och låg o pratade en stund. Men pinsama korkade jag somna direkt medans dom andra körde saning o konka. Alla har typ pratat om konka grejerna och stackars mig som fortfarande inte vet någontig såhär efter två veckor nu!!!!
Men det var skit kul ändå!!! ♥

PS killarna blir skit sura när man säger skatebords istället för longbords men de e ju same skit egentligen!!! ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0